Welkom bij Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek aan onze praktijk te brengen en kennis te maken met ons team. Wij vertellen u graag iets meer vertellen over onszelf en ons werk. In de verschillende onderdelen van het menu kunt u zien wie wij zijn, wat we doen en vooral ook wat dat nu precies inhoudt. Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen tijdens onze openingstijden, wij leiden u graag rond. Zie hiervoor wel a.u.b. de extra coronamaatregelen onderaan de pagina.

Mondhygiënist in Zwolle

Bent u op zoek naar een betrouwbare mondhygiënist in Zwolle? Dan bent u bij Mondhygiëne Assendorp aan het goede adres. Al onze mondhygiënisten zijn goed opgeleid en voldoen aan alle benodigde gestelde eisen. Daarbij worden onze mondhygiënisten ook regelmatig bijgeschoold om u zo altijd de beste kennis en zorg te bieden. 

Hervatten reguliere mondzorg

Sinds dinsdag 28 april 2020 mogen wij gelukkig weer (beperkte) reguliere mondzorg verlenen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. We maken graag een afspraak met u maar hebben vooraf een aantal vragen. 

Hygiëne 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Extra maatregelen

Nog wat extra maatregelen wanneer u de praktijk bezoekt:

Dezelfde zorg, maar net even wat anders

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. Voor de behandeling zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Door deze maatregelen te nemen vertrouwen we erop u ook in deze tijd goede zorg te bieden.

Team Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp

Kennismaken

maandag t/m donderdag van             9:00 uur tot 17:00 uur.

vrijdag in de oneven weken            9:00 uur tot 17:00 uur

dinsdag 1e en 2e van de maand    9:00 uur tot 20:00 uur

 

 

 

Telefonisch te bereiken op werkdagen van:

09:00 uur tot 12:00 uur en vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur

telefoonnummer: 038-4214278

Service

Verrichten van mondonderzoek - Instructie mondhygiëne - Volledige gebitsreiniging -
Voorlichting mondaandoening - Bacterieel onderzoek - Preventieve behandelingen -
Gebitsbeschermende middelen - Polijsten van vullingen - Bleken van tanden en kiezen.

www.mondhygiene-assendorp.nl

info@mondhygiene-assendorp.nl

 

Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp
Van Karnebeekstraat 111
8011 JE Zwolle

  
Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp
Assendorp
Behandeling mondhygiëne Zwolle
Mondhygiënepraktijk Zwolle