Dé mondhygiënist in Zwolle en omstreken

Bent u op zoek naar een betrouwbare mondhygiënist in Zwolle? Wij van Mondhygiëne Assendorp helpen u graag verder! Onze mondhygiënisten zijn goed opgeleid en voldoen aan alle gestelde eisen. Ook worden zij regelmatig bijgeschoold. Een mondhygiënist is een HBO-niveau opgeleide paramedicus, die werkzaam is binnen de mondzorg.

Het beroep van mondhygiënist is geregeld in de Wet op de Beroepen Individuele Gezondheidszorg (wet BIG). Deze wet is in 1997 in werking getreden en is een kwaliteitswet die tot doel heeft: de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt u als patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren. De titel mondhygiënist is een bij de wet beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door diegene die in het bezit is van het diploma mondhygiënist.

Waarom naar een mondhygiënist?

Onze mondhygiënisten zijn echte specialisten. Onze mondhygiënisten kunnen dan ook problemen zoals, tandvleesontstekingen en gaatjes vroegtijdig voorkomen. Wij raden het ten alle tijden aan, vooral op jongere leeftijd, om met enige regelmatig langs de tandarts of mondhygiënist te gaan. Zo houdt u uw gebit in een goede conditie. Bij onze mondhygiënisten in Zwolle kunt u voor alle problemen terecht betreft uw gebit. Twijfelt u of uw misschien langs de mondhygiënist moet gaan met uw probleem? Neem dan contact op met onze klantenservice en we adviseren u graag!

Afspraak maken bij Mondhygiëne Assendorp | Zwolle

Heeft u last van gevoelige tanden, last van uw tandvlees of heeft u een ander probleem in uw mond? Dan is het wellicht verstandig om een afspraak in te plannen! Neem dan contact op met onze receptioniste op het telefoonnummer: 038 4214278. Had u al een afspraak, maar had u deze graag willen verzetten? Vul dan hier het formulier in om uw afspraak te laten verzetten!

Mondhygiënist in Zwolle

Openingstijden:

Maandag:    09.00 t/m 17.00

Dinsdag:     09.00 t/m 20.00

Woensdag:  09.00 t/m 17.00

Donderdag: 09.00 t/m 17.00

Vrijdag:      09.00 t/m 17.00

Telefonisch te bereiken op werkdagen van:

09:00 uur tot 12:00 uur en vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur

telefoonnummer: 038-4214278

 

Service

Verrichten van mondonderzoek - Instructie mondhygiëne - Volledige gebitsreiniging -
Voorlichting mondaandoening - Bacterieel onderzoek - Preventieve behandelingen -
Gebitsbeschermende middelen - Polijsten van vullingen - Bleken van tanden en kiezen.

www.mondhygiene-assendorp.nl

info@mondhygiene-assendorp.nl

 

Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp
Van Karnebeekstraat 111
8011 JE Zwolle

  
Praktijk voor Mondhygiëne Assendorp
Assendorp
Behandeling mondhygiëne Zwolle
Mondhygiënepraktijk Zwolle